Sjamanisme en sjamanistische healing

Het Sjamanisme is verweven met mijn leven en mijn werk.
Sjamaan zijn is geen beroep, het is een levensweg. Het pad van de sjamaan begint, in mijn opvatting, altijd met een innerlijk proces.
Het heeft me wortels en vleugels gegeven en het laat me steeds opnieuw de volgende dingen zien:
– De wijsheid, religie en geneeswijzen van de natuurvolken toe te passen in het hier en Nu. Zo als o.a.  d.m.v. Sjamanistische  Healing, Inca Healing en Kristalhealing.
-We kunnen helpen het collectief te helen, dit kan als we onze eigen “verhaal” opgelost hebben.
– Respect te hebben voor alles wat leeft;  mens, dier, plant, mineraal en Moeder Aarde.
– De cirkel van het Leven, het Grote Medicijnwiel, heeft geen begin en geen eind. Alles bestaat als deel van de cirkel en heeft een doel.
– Alles in het Universum is zich ervan bewust dat we verbonden zijn met elkaar, helaas de mens vaak niet.
– Steeds opnieuw te mogen ervaren dat de zichtbaren- en onzichtbare wereld in mij samen valt is en dat  er ondersteuning is.
– Mezelf te leren kennen, de lichte- en de schaduwkant.
Het bewustzijn van een Sjamanistische healer is:
Hoe wij laten zien, dat wij betrouwbaar en betrokken zijn en compassie hebben met onszelf en de wereld, door de manier waarop wij leven. We kunnen anderen niet veranderen, maar ieder van ons kunnen we onze heelheid claimen.
Door ons leven te helen en dit te delen, hebben we een positief effect op de toekomst.Ook jij kunt er voor kiezen om dat te doen en nu te beginnen.
Technieken die ik gebruik zijn:
Het werken met het Medicijnwiel, Kristallen, Soulretrieval, trancereizen, healing, gronding, transformatiewerk in de zichtbare- en onzichtbare wereld, intuïtieve ontwikkeling en natuurbeleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *